Θανάση Ξυνίδη είσαι ικανοποιημένος που δεν έδωσες την ευκαιρία στην Ξάνθη;

24 Οκτωβρίου 201916:33

Αμφιβάλλει κανείς πως αν ο Θανάσης Ξυνίδης ήταν επικεφαλής παράταξης για τον Δήμο Ξάνθης, δεν θα ήταν σήμερα Δήμαρχος; Οχι! 

Ωραία, πάμε παρακάτω

Αμφιβάλλει κανείς πως αν στην εκδήλωση του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Ξάνθης ήταν ο Θανάσης Ξυνίδης ως Δήμαρχος, δεν θα τολμούσαν να προσφωνήσουν τον Ψευτομουφτή ως Αιρετό; Όχι Φυσικά!!! Και ειδικά τον Θανάση Ξυνίδη κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει για μισαλλοδοξία και άλλες αριστερίλες.

Ο ίδιος μάλλον θεώρησε πως η κοινωνία της Ξάνθης ήταν έτοιμη να στηρίξει έναν νεανικό συνδυασμό όπως αυτός του Σάββα Μελισσόπουλου και θα ήταν αρκετό για να γυρίσει η πόλη σελίδα. Δεν υπολόγισε όμως καλά, και φυσικά τον κατηγορούμε για αυτό. Δεν υπολόγισε πρώτα από όλα το πάθος του Μανώλη Τσέπελη να κάτσει στην καρέκλα του Δημάρχου κάτι που τον έκανε ευάλωτο σε υποσχέσεις και εξαρτήσεις. Δεν υπολόγισε τον Ξανθιώτη, αυτόν τον “Μακεδονομάχο” που έλιωνε για την Μακεδονία αλλά δεν δίστασε να στηριχθεί στην ψήφο των ακραίων της Άγκυρας, για λίγη δημοσιότητα και λιγότερο παραγοντιλίκι. 

Βέβαια, υπάρχει και η άλλη όψη, να μας δουλεύει όλους. Τι καλύτερο από που συμβαίνει σήμερα για το “παλιό” στην Ξάνθη. Αυτό το “παλιό” που διοικεί ξεφτυλίζεται κάθε μέρα, όπως ακριβώς και η διακυβέρνηση συριζα. Τι είναι 4 χρόνια, 48 μήνες , και οι 2 πέρασαν ήδη. Μετά από αυτό που θα ζήσει η Ξάνθη με τον Αλέξη Τσίπρα (Μανωλη Τσέπελη), με τον Νίκο Παππά (Μανώλη Φανουράκη) και Πάνο Καμμένο (Ιπποκράτη Καμαρίδη), οι Ξανθιώτες θα έχουν σκάσει, θα μπορούν τότε να δεχτούν και να πάνε να ψηφίσουν πραγματικά άριστους, όχι αποτυχημένους (αυτοδιοικητικά μιλάμε) που είναι στην εξουσία επειδή χτύπησε λάθος η στέκα 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr