Θανάση Ξυνίδη απολογήσου

31 Ιουλίου 201820:09

Την ώρα που χτενίζεις τον κόκκορα σου, την ώρα που χαζεύεις την βροχή να ποτίζει τον μπαξέ σου και μας παρουσιάζεις με περίσσιο θάρρος τις ντομάτες που δεν χωράνε στο στόμα του γκοτζίλα, την ώρα Θανάση Ξυνίδη που λες τι υπέροχη είναι η ζωή χωρίς δημοτικά συμβούλια και ανακοινώσεις, θα πρέπει να απολογηθείς στους Ξανθιώτες

Και θα πρέπει να απολογηθείς γιατί είσαι η αιτία που ο Δήμος Ξάνθης καταντά μια παρωδία με το μέλλον να καταλήγει σε τραγωδία.

Αφού επί 22 χρόνια προσπάθησες – αυτό είναι αλήθεια – πιστός σε όλες τις συνεδριάσεις να αλλάξεις κάτι στο Δήμο Ξάνθης όπως εσύ και η πολιτική σου παρέα πίστευε – άσχετο σωστά η λάθος – ήρθες μια μέρα και λες, φτάνει , φεύγω πάω στον κόκκορα και τις κότες μου.

Και αφού έβαλες σε τάξη το κοτέτσι σου, άφησες σε αταξία πρώτα την παράταξη σου. Έφυγες και άφησες την παράταξη να λειτουργεί με Σύμφωνο Συμβίωσης. Άφησες την αρχηγία στον δεξιό Μανώλη Φανουράκη και τον περίπου Πασόκο με λίγο συριζα Σάββα Μελισσόπουλο. Τον Μανώλη Φανουράκη που η μισή παράταξη δεν τον ήθελε πριν τις εκλογές και τον Σάββα Μελισσόπουλο που η μισή παράταξη – ότι απέμεινε τουλάχιστον – δεν τον θέλει για τις επόμενες εκλογές. 

Και πως κατάντησε η Κοινωνία Δημοτών, να συμβαίνει το περιστατικό με την επίθεση στον αρχηγό της και να καταντά να γελάει ο κόσμος με τις αντιδράσεις της. Η διαχείριση του περιστατικού κατέληξε να είναι μια “συριζια” από αυτές που κάνουν οι τρανς αριστεροί, όταν τους κουτσουλάει το πουλί και φταίει η Μαρέβα και ο Σαμαράς. 

Ανακοινώσεις για φασισμούς, για δεξιούς τραμπουκισμούς και όλα τα άλλα υλικά της αριστερής σαλάτας. 

Για απολογήσου Θανάση Ξυνίδη, θα ήταν αυτή η διαχείριση αν ήσουν ακόμη εκεί;

Να απολογηθείς και για την στάση του Δήμου. Αλήθεια Θανάση Ξυνίδη, τα όσα καλά ακούσαμε για τον Αντιδήμαρχο κ. Ηλιάδη, ότι είναι συνεχώς στα έργα, δουλεύει, η δρόμοι είναι τέλειοι, αν Θανάση Ξυνίδη ήσουν στα έδρανα δεν θα έλεγες “κύριοι, δεν μας ενδιαφέρει αν ο Αντιδήμαρχος είναι καλός εργοδηγός, Αντιδήμαρχος με σχέδιο θέλουμε να ξέρουμε αν είναι”

Αλήθεια Θανάση Ξυνίδη, αν ήσουν στα έδρανα, θα φαινόταν ο κ. Κολλάρος ως όαση κάνοντας την πιο άριστη διαχείριση του θέματος – και τελικά είχε δίκιο – αναφέροντας πως δεν πρέπει να απασχολεί το δημοτικό συμβούλιο περιστατικά όπως αυτό.

Αλήθεια Θανάση Ξυνίδη, με το χέρι στην καρδιά, πιστεύεις ότι η παράταξη με αρχηγό τον Σάββα Μελισσόπουλο, μπορεί να πάρει τον Δήμο από τον “πετσοκομμένο” Μπάμπη Δημαρχόπουλο. Ο Σάββας Μελισσόπουλος που έγραψε και άποψη, άποψη για την επίθεση στον Μανώλη Φανουράκη επειδή έκανε κριτική σε Αντιδήμαρχο. Ο Σάββας Μελισσόπουλος ο οποίος δεν μπορεί να δεχθεί όχι την κριτική, αλλά την άλλη άποψη χαρακτηρίζοντας το Xanthipress ειρωνικά “ογκόλιθο” της δημοσιογραφίας. 

Αλήθεια Θανάση Ξυνίδη, αν ήσουν ακόμα στην παράταξη ως ηγέτης, δεν θα ήσουν ο επόμενος Δήμαρχος; Αλήθεια Θανάση Ξυνίδη, ακόμα και αν δεν είχες την διάθεση να είσαι ο επόμενος δήμαρχος, αν στήριζες ένα πρόσωπο όπως η νεαρή Ειρήνη Χαριτωνίδου δεν θα είχε περισσότερες ελπίδες;

Θανάση Ξυνίδη, να απολογηθείς και να σταματήσεις να σπας πλάκα μαζί τους σε όποια καφέ τους συναντάς, αλλιώς γύρνα πίσω και θα προσέχουμε εμείς τις κότες σου.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr