Θα ψηφίζεις Μελισσόπουλο και θα είναι σαν να ψηφίζεις ΣΥΡΙΖΑ

12 Νοεμβρίου 201819:36

Οι Αμοιράς και Σταυρακάρας είναι δύο προσωπικότητες όπου ο κάθε υποψήφιος θα ήθελε στον συνδυασμό του. Πετυχημένοι επιχειρηματίες, αποδεκτοί από την κοινωνία της πόλης και οπαδοί της κοινής λογικής. Επέλεξαν να συμμετέχουν με τον συνδυασμό του Σάββα Μελισσόπουλου, έναν συνδυασμό αντικατάσταση της “Κοινωνίας Δημοτών”. 

Στην περίπτωση που τελικά ο Σάββας Μελισσόπουλος περάσει τα εμπόδια των Τσέπελη και Δημαρχόπουλου, και γίνει Δήμαρχος της Ξάνθης, θα πρέπει τα δύο αυτά πρόσωπα να τα αξιοποιήσει, αλλιώς ποιος ο λόγος να τσαλακωθούν και να χάσουν ώρες από τις επιχειρήσεις τους. 

Αφού το κάνει αυτό ο νέος Δήμαρχος, οι δύο αυτοί εξαιρετικοί πολίτες της Ξάνθης, θα κληθούν να συνεργαστούν με τον στενό, σκληροπυρηνικό , δημοσιουπαλληλικό και τέλος, Συριζαϊκό κύκλο του Σάββα Μελισσόπουλου. Πρόκειται για άτομα που σήμερα “κόβουν και ράβουν” την πολιτική σκέψη του υποψηφίου Δημάρχου, τον αντικαθιστούν σε πολλές περιπτώσεις, και κυρίως, τον έχουν πείσει ότι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ θα τον στηρίξουν στις εκλογές, όπως και ο ίδιος επιθυμεί

Κάπου εκεί, οι Αμοιράς και Σταυρακάρας, ενώ θα έχουν σχεδιάσει πως θα λειτουργήσουν αποτελεσματικά αυτό που τους έχει ανατεθεί, θα κληθούν να συγκρουστούν με αυτό το “σύστημα”. 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr