Θα κάνει την ανατροπή η Νέα Δημοκρατία στην Ξάνθη; – Πάει για τρεις γυναίκες στο ψηφοδέλτιο

4 Ιουνίου 201918:04

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές κυρίως στην Περιφέρεια και στην Ξάνθη κατέδειξε κάτι το οποίο είναι σαφές και δεν χωράει αμφισβήτηση, χριστιανοί και μουσουλμάνοι ψήφισαν νέα πρόσωπα. Πολλοί από τους παλαίμαχους αυτοδιοικητικούς έμειναν όχι μόνο από τις θέσεις που οδηγούν στην Περιφέρεια, αλλά και πίσω σε ψήφους. 

Αυτό ταιριάζει και στο προφίλ των ψηφοδελτίων που ετοιμάζει η Νέα Δημοκρατία η οποία θέλει να συνδυάσει την εμπειρία με νέα πρόσωπα τα οποία κυρίως θα τραβήξουν ψηφοφόρους από όλους τους χώρους όπως συνέβη και στις Περιφερειακές εκλογές. Στην Ξάνθη όπως φαίνεται μέχρι τώρα, ο Αλέκος Κοντός και ο Δημήτρης Σαλτούρος είναι τα δύο σίγουρα ονόματα τα οποία πληρούν τα κριτήρια της Πειραιώς. 

Από κει και πέρα, τα υπόλοιπα πρόσωπα θα πρέπει να έχουν ευρεία αποδοχή στην κοινωνία ώστε οι προσωπικότητες τους να “επαναπατρίσουν” τους δεξιούς ψηφοφόρους αλλά και να φέρουν άλλους από άλλα κόμματα. Το Post του Κώστα Ζαγναφέρη στο facebook για την ποσόστωση των γυναικών δεν άφησε αδιάφορους κάποιους στην Αθήνα και βλέπουν με καλό μάτι την τοποθέτηση τριών γυναικών στο ψηφοδέλτιο της Ξάνθης, το οποίο θα λειτουργήσει και επικοινωνιακά υπέρ τους.

Βέβαια, σε όλα αυτά να υπολογίσουμε και το χρόνο που θα διεξαχθούν τελικά οι Εθνικές εκλογές, κάτι που θα αλλάξει όλα τα σχέδια

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr