Θα απαντήσει επίσημα το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για τη «Διαύγεια 2» μετά το ρεπορτάζ του XanthiPress.gr

16 Ιουνίου 201414:48

Σε επίσημη ανακοίνωση πρόκειται να προβεί το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης μετά το δημοσίευμα του XanthiPress.gr για την κατάργηση όλων τα παλιών αναρτήσεων και δυνατοτήτων της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ και την υποβάθμιση που προέκυψε στη λειτουργία του νέου κόμβου σε σχέση με το παρελθόν.

Σε επικοινωνία με το Γραφείο Τύπου του Υπουργού Κ. Μητσοτάκη, έγινε γνωστό ότι η πολιτική ηγεσία επεξεργάζεται τα δεδομένα που υπάρχουν και θα προβεί σε επίσημη ανακοίνωση ίσως και εντός της ημέρας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η υποβάθμιση που διαπιστώνεται δεν αποτελεί προϊόν πολιτικής απόφασης αλλά σε τεχνικές δυσλειτουργίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του XanthiPress.gr, μέσω των socialmedia δέχθηκαν σχετικά ερωτήματα από στελέχη της Διοίκησης ο Υπουργός και η Υφυπουργός, με την απάντηση μέχρι στιγμής να αναφέρει ότι υπάρχουν τεχνικά προβλήματα που οφείλονται στη μετάπτωση δεδομένων, τα οποία και θα διορθωθούν, τουλάχιστον σε ότι αφορά στα παλιά δεδομένα και τις αναρτήσεις της ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr