Τέτοιες ειδήσεις δεν θα δείτε ξανά στο Xanthipress

8 Αυγούστου 201801:48

Η Τρίτη ήταν σοκαριστική για την πόλη μας, δύο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους. Το στιγμιαίο άκουσμα προκαλεί σοκ, και όλοι αναρωτιούνται ποιος, πως και γιατί. Από ένα σημείο όμως και μετά αυτά τα τρία είναι ενοχλητικά σε σημείο που αναρωτιέσαι γιατί υπάρχουν, αγωνία η περιέργεια. 

Και είναι περιέργεια, τίποτε περισσότερο. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που χάνονται αφήνουν πίσω τους ανθρώπους, ανθρώπους που κάποια στιγμή ο χρόνος θα απαλύνει για λίγο το πόνο τους. 

Όμως το διαδίκτυο είναι αδίστακτο, ότι γράφεις, μένει εκεί, το όνομα του, η φωτογραφία του, όλα μένουν εκεί για πάντα. Αυτοί που έμειναν πίσω κάποια στιγμή θα χρησιμοποιήσουν το web για να βρούνε κάτι, κάτι με το όνομα τους ίσως, και τότε, επειδή η κακιά είδηση μαζεύει τα περισσότερα κλικ, η πρώτη επιλογή που θα βγει, θα είναι ο θάνατος του αγαπημένου προσώπου τους. 

Εμείς, όσο μας αφορά, δεν θα δημοσιεύσουμε ξανά καμιά πληροφορία που να κάνει αναφορά σε όνομα και φωτογραφία. Μας είναι παντελώς αδιάφορο αν αυτό το “νέο” το διαβάσουν σε εμάς η όχι.

Και ξεκινάμε από σήμερα, κατεβάζουμε την ανάρτηση με το έγκλημα που διαπράχθηκε το μεσημέρι, και ούτε θα αναρτήσουμε το νέο συμβάν.

Μην μπαίνετε στο κόπο να μας ρωτάτε, ποιος, πως και γιατί

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr