Τελείωσε ο Σανός στον ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και δοκιμάζει βλήτα

24 Σεπτεμβρίου 201619:35

Η κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την Ελλάδα δεν διαφαίνεται απλά, είναι σίγουρη και όπως είναι φυσικό θα επηρεάσει και την Ξάνθη αφού εκτός από την φυγή των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ και η μειονότητα γυρίζει την πλάτη σε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Οι βουλευτές – τουρίστες της Ξάνθης είναι κόκκινο πανί -ειδικά ο Χ.Ζειμπέκ – αφού στηρίζουν χωρίς κανένα ενδοιασμό όλα τα καταστροφικά μέτρα της κυβέρνησης.

Και σε ένα τέτοιο κλίμα ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης παίζει τα ρέστα του, σεντς συγκεκριμένα, και προσπαθεί να δημιουργήσει ένα κλίμα αντιπαράθεσης κάνοντας επίθεση στον πρώην υπουργό Αλέξανδρο Κοντό. Η επίθεση αυτή δεν γίνεται φυσικά μέσα από τα ΜΜΕ (συνεντεύξεις κλπ) αλλά μέσα από το επίσημο site του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και συγκεκριμένα από το παρακμιακό μενού “παρα..ΣΥΡΙΖΑ”

Αν και η φρασεολογία έχει βελτιωθεί σημαντικά, έχουν σταματήσει ύβρεις, φασιστικά και ρατσιστικά σχόλια, δεν παύει να είναι ένα μενού που παραπέμπει σε παραπολιτική μέσου ενημέρωσης με αναφορές χωρίς ουσία και υπονοούμενα.

Κάνουν επίθεση στον πρώην υπουργό αυτοί που δεν τους έδωσαν ούτε κλειδιά από το πάρκινγκ της βουλής

Ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη πήρε από τα μεγαλύτερα ποσοστά στην Ελλάδα, αλλά ο Αλέξης Τσίπρας δεν έδωσε καμιά θέση σε κανέναν βουλευτή από τον νομό. Άλλωστε για πιο λόγο; Ποιος από τους τρεις βουλευτές που έχει η Ξάνθη είναι ικανός να αναλάβει μια θέση ευθύνης σε αυτή την κυβέρνηση; Την απάντηση την έδωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός αφού έκανε υπουργό από την Ξάνθη έναν πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ νυν στέλεχος των ΑΝΕΛ. 

Αυτοί λοιπόν και συγκεκριμένα ο “συντάκτης” του “παρα…ΣΥΡΙΖΑ” κάνει επίθεση σε δύο πρώην υπουργούς, σε δύο δημάρχους, σε έναν επιχειρηματία και σε δύο κανάλια με εκατοντάδες εργαζόμενους, ποιοι, αυτοί που δεν τους υπολογίζει ούτε ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος τους.

Τους αναγνωρίζουμε όμως ότι ακόμα και αυτοί οι πιο πιστοί της κυβέρνησης δεν κοινοποίησαν την δημοσκόπηση του Χωνιού, ναι του συμβούλου του πρωθυπουργού

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr