Η Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Συνεταιρισμό ΤΑΞΙ με την πολιτική ηγεσία

1 Ιανουαρίου 201301:29

Υπαρκτά, παρά την κρίση, αλλά πιο λιτά, ήταν τα οργανωμένα γλέντια διαφόρων επαγγελματιών και σωματείων για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Ξάνθη.

Πόλος έλξης για τους πολιτικούς της περιοχής υπήρξε για άλλη μια χρονιά, το γλέντι των μελών του Συνεταιρισμού  Eurotaxi Ξάνθης, στις εγκαταστάσεις τους στο Ν. Ζυγό.

Οι ιδιοκτήτες των ΤΑΞΙ αποχαιρέτησαν το χρόνο με τον παραδοσιακό τρόπο ενώ δίπλα τους βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής Δημήτρης Σαλτούρος, ο Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φώτης Καραλίδης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο ΠΣ. Γιώργος Παυλίδης, ο Δήμαρχος Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Μανώλης Τσέπελης, ο Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Μπάμπης Ευστρατίου, ο Πρόεδρος της Συνικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Κώστας Μαλικόπουλος.

Oι ιδιοκτήτες επισημαίνουν ότι ο φόβος για το άγνωστο και οι δυσκολίες της οικονομικής κρίσης πλήττουν τον κλάδο, αλλά με αισιοδοξία και προσπάθεια, συνεχίζουν και την επόμενη χρονιά.

http://www.youtube.com/watch?v=VePx4JriGwQ

 Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr