Τατουάζ με τη σβάστικα έχει ο Αφγανός που επιτέθηκε σε 20χρονη στην Κέρκυρα

28 Μαΐου 201311:11

Τατουάζ με ναζιστικά σύμβολα έχει χαραγμένα στο σώμα του ο Αφγανός που τα ξημερώματα της Κυριακής επιτέθηκε σε 20χρονη φοιτήτρια στην Κέρκυρα και την πέταξε σε γκρεμό οκτώ μέτρων, αφού πρώτα της άρπαξε την τσάντα.

Ο νεαρός Αφγανός φέρει τατουάζ με τον αγκυλωτό σταυρό στο αριστερό του μπράτσο μαζί με δύο γράμματα, Ν και R. Στην πλάτη του έχει ένα σχήμα παρόμοιο με τον κέλτικο σταυρό, σύμβολο νεοναζιστικών οργανώσεων, ενώ στο θώρακα έχει τατουάζ που μοιάζει με αναμμένο κερί.

Ο 17χρονος, όπως αναφέρουν Τα Νέα, δεν έδωσε καμία απάντηση στους αστυνομικούς για τους λόγους που χρησιμοποίησε τέτοιου είδους σύμβολα, αν και ο ίδιος, όπως δηλώνει, είναι μουσουλμάνος.

Ο δράστης επέδειξε χαρτιά που τον παρουσίαζαν να έχει υποβάλει αίτημα για χορήγηση πολιτικού ασύλου, τα οποία εξετάζονται προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι γνήσια ή πλαστά.

Ιδιαίτερο βάρος πάντως δίνουν οι αστυνομικοί στην έρευνα για να διαπιστώσουν αν τα στοιχεία ταυτότητας που παρουσιάζει είναι αληθινά. Επιφυλάξεις εκφράζουν και για την ηλικία του – αν δηλαδή είναι 17 χρόνων, όπως ο ίδιος δηλώνει, καθώς φαίνεται μεγαλύτερος.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Αφγανός αφού αφαίρεσε βίαια την τσάντα της 20χρονης, την έσπρωξε από παραλιακό τοιχίο σε γκρεμό ύψους οκτώ μέτρων, στην περιοχή Μουράγια στο παλιό λιμάνι της Κέρκυρας.

Η κοπέλα τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο του νησιού. Σύμφωνα με τους γιατρούς έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
Newsroom ΔΟΛ από in.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr