Τα τρακτέρ στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης

6 Φεβρουαρίου 201712:16

Με τα τρακτέρ οι αγρότες ήρθαν έξω από το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, για να προσπαθήσουν να συναντήσουν την υπεύθυνη του πρωθυπουργικού γραφείου Κατερίνα Νοτοπούλου ώστε να της επιδώσουν πρόσκληση για διάλογο προς τον Αλέξη Τσίπρα.

Η απόφαση πάρθηκε σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στη Νέα Ραιδεστό με τη συμμετοχή αγροτών από όλη την Κεντρική Μακεδονία.

Υπενθυμίζεται, ότι αποκλεισμένα παραμένουν και τα δύο ρεύματα στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, στα πράσινα φανάρια (διασταύρωση πριν το αεροδρόμιο Μακεδονία).Παραμένει και το μπλόκο στα διόδια των Μαλγάρων, όπου χθες οι αγρότες προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό του δρόμου.

Κλειστή εξακολουθεί να είναι από τις 30/1 η εθνική οδός Θεσσαλονίκης- Ευζώνων, στο 548 χλμ της ΠΑΘΕ κοντά στο τελωνείο, στη διασταύρωση Ειδομένης, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την παλαιά εθνική οδό Πολυκάστρου- Ευζώνων και από την επαρχιακή Αξιούπολης- Ειδομένης. Η πρόσβαση στην ΠΓΔΜ γίνεται από τον Συνοριακό Σταθμό Δοϊράνης.

Στο νομό Χαλκιδικής, παρατεταγμένα παραμένουν τα τρακτέρ στη διασταύρωση των Βραστάμων, στο 4ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Νέων Μουδανιών-Σιθωνίας στον Άγιο Μάμα και στον κόμβο της Νέας Τρίγλιας.

Στον κόμβο Δερβενίου, επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης- Καβάλας, βρίσκονται αγρότες και κτηνοτρόφοι από τις περιοχές Λιτή, Δρυμό, Μελισσοχώρι, Άσσηρο και Λαγκαδά

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr