Τα τρακτέρ επιστρέφουν. Τι ζητάνε οι αγρότες

21 Ιανουαρίου 201408:34

Νέο κύκλο κινητοποιήσεων ξεκινούν από σήμερα οι αγρότες, όπως αποφάσισαν το μεσημέρι της Κυριακής στην πανελλαδική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα.
Από τις 21 του μήνα και μέχρι το τέλος Ιανουαρίου αποφασίστηκε η συγκέντρωση τρακτέρ στις πλατείες των χωριών. Από τη συμμετοχή θα εξαρτηθεί αν θα γίνει το επόμενο βήμα, που θα είναι η κάθοδος στους εθνικούς δρόμους.
Επίσης, θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική κινητοποίηση αγροτών έξω από ΔΟΥ, με στόχο την ανάδειξη του θέματος της τήρησης λογιστικών βιβλίων.
Δεδομένη, ακόμη, θα πρέπει να θεωρείται η διοργάνωση μεγάλου αγροτικού συλλαλητηρίου την 1η Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη, κατά τα εγκαίνια της έκθεσης γεωργικών προϊόντων Agrotica.
Πέρα από τα λογιστικά βιβλία, μεταξύ των βασικών τους αιτημάτων είναι και η θεσμοθέτηση αφορολόγητου εισοδήματος 40.000 ευρώ για κάθε αγροτική οικογένεια, συν 5.000 χιλιάδες ευρώ για κάθε παιδί, καθώς και η ρύθμιση των “κόκκινων” δανείων.
news247.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr