Τα ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ δώρισαν 80.000 ευρώ στο Νοσοκομείο Ξάνθης

27 Μαρτίου 202020:26

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης στα πλαίσια συνεργασίας με τον επιχειρηματικό κόσμο που έχει την επιθυμία και τη δυνατότητα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία να προσφέρει σε υλικοτεχνική υποδομή, θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τον ΟΜΙΛΟ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ ΑΕ και τους εργαζόμενους σε αυτόν για τη μεγάλη δωρεά του, προσφέροντας τα μέγιστα στη καθημερινή μάχη που δίνουμε ενάντια στον φονικό ιό.

Συγκεκριμένα, ο ΟΜΙΛΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ ΑΕ πρόσφερε για την δημιουργία νέων κλινών ΜΕΘ και τις ανάγκες μας το ποσό των 80.000 ευρώ και ήδη εξασφάλισε Λαρυγγοσκόπια, Μόνιτορ και τον εξοπλισμό τους.

Η σημαντικότατη συνεισφορά του ΟΜΙΛΟΥ συνεχίζει, ενισχύοντας την παραγωγή του, προκειμένου να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση για νοσοκομειακά υλικά που χρησιμοποιούνται, όπως μάσκες προσώπου, ιατρικές προστατευτικές στολές και υγρομάντηλα, τα οποία παράγονται από τα εργοστάσια της Ξάνθης όπως και επίσης ενεργοποίησε όλους τους μηχανισμούς του προκειμένου να μην δημιουργηθεί κενό στην αλυσίδα εφοδιασμού.

Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, η δυναμική παρουσία όλων μας με οποιοδήποτε τρόπο στο μέτωπο κατά του κορωνοϊού, είναι ζωτικής σημασίας για τη πορεία της ανθρωπότητας.

Η Διοικήτρια

Έλενα Ροφαέλα

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr