Τα ΝΕΑ: Λάθος. Το ταξίδι Παπανδρέου στη Κόστα Ρίκα δεν στοίχισε 200.000 αλλά 32.333 ευρώ

2 Μαΐου 201311:34

Σε παραδοχή ότι δημοσίευσε λάθος πληροφορία για το κόστος του ταξιδιού του Γιώργου Παπανδρέου στη Κόστα Ρίκα, προχωρά ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Γιώργος Παπαχρήστος
Όπως επισημαίνει στη στήλη του :
“Απολογούμαι. Εσφαλα. Οικτίρω εαυτόν. Κατάπια αμάσητη μια πληροφορία που μου έδωσαν ότι το ταξίδι του Γιώργου , στις αρχές του 2012 στην Κόστα Ρίκα κόστισε περί τις διακόσιες χιλιάδες ευρώ, και το αποτέλεσμα είναι ότι …«εσκοτίσθη ο ήλιος και εσχίσθη το καταπέτασμα του ναού μέσον!”
Ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι προσετέθη “ένα μηδενικό” και η εσωκομματική θύελλα στο ΠΑΣΟΚ προκλήθηκε από “τη λάθος ανάγνωση από την πηγή μου ενός τιμολογίου από αυτά που σωρηδόν φτάνουν από παντού στην Ιπποκράτους”.
Τα Νέα αναφέρουν ότι το ταξίδι Παπανδρέου στην Κόστα Ρίκα δεν κόστισε 200 χιλιάδες, αλλά ούτε και 20.000 όπως αναφέρουν συνεργάτες του πρώην Πρωθυπουργού. “Κόστισε 32.333.37 ευρώ για τον Γιώργο και την ακολουθία του (Ζιώγας, Σαββίδης, Λάμψα, Φουντζόπουλος και δύο αστυνομικοί)”.
Και καταλήγουν τα Νέα:
«Είναι λίγα τα χρήματα για ένα κόμμα που δεν έχει να πληρώσει ούτε το 1/4 του μισθού των υπαλλήλων του; Για να ξέρουμε γιατί μιλάμε δηλαδή…”.
Ο Γιώργος Παπανδρέου κατά τη συνάντηση του με το πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, εξέφρασε την οργή του για τις διαρροές στον Τύπο για τα “χρυσά ταξίδια” στο εξωτερικό τα οποία πλήρωνε το ΠΑΣΟΚ διογκώνοντας έτσι το χρέος του (116,5 εκατ. ευρώ) και απείλησε με προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr