Τα έσπασαν οι Πυροσβέστες -Κατασκηνώνουν στο υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης

8 Φεβρουαρίου 201718:23

Έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης θα «κατασκηνώσουν», πραγματοποιώντας ολονυχτία, οι πυροσβέστες περιμένοντας να δουν αν εκπρόσωποί τους θα έχουν συναντήσεις με τον Γιώργο Χουλιαράκη και τον Νίκο Τόσκα.

Οι εκπρόσωποι των πυροσβεστών θα επιδιώξουν να έχουν συναντήσεις τόσο στο υπουργείο Οικονομικών, όσο και στο Δημόσιας Τάξης, καθώς εκεί τους παρέπεμψε η Ολγα Γεροβασίλη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης στη συνάντησή τους φάνηκε θετική στο αίτημα των πυροσβεστών πενταετούς θητείας για μονιμοποίησή τους ή ανανέωση των συμβάσεών τους, ωστόσο, τους έστειλε στα αρμόδια υπουργεία, για να πάρουν το «πράσινο φως».

Το μεσημέρι είχε προκληθεί ένταση στο υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, όταν διμοιρία των ΜΑΤ πλησίασε την είσοδο του υπουργείο.

Οι πυροσβέστες έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και επάνω στην ένταση έσπασαν και τη γυάλινη πόρτα του κτιρίου, μπαίνοντας σε αυτό και κάνοντας καθιστική διαμαρτυρία, φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης.

Νωρίτερα είχαν πραγματοποιήσει συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας.

Πηγή: iefimerida.gr 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr