Τα δύο καλύτερα σημεία στην Ξάνθη για να δουλέψεις με 50 Vdsl Wi – Fi

6 Δεκεμβρίου 201713:29

Αν είσαι επαγγελματίας με το laptop στο χέρι η φοιτητής που θέλει να κάνει μια άμεση εργασία, τα παρακάτω καταστήματα. Το καθένα έχει το δικό του χαρακτήρα και τον δικό του στυλ. Κοινά σημεία, το εξαιρετικό Wi-Fi , η άνεση του χώρου, η ηρεμία για να κάνεις την εργασία σου, οι ποιοτικοί κόκκοι καφέ και τέλος υπέροχες γεύσεις φαγητού.

Το ένα στην Ανατολική έξοδο της πόλης, το άλλο στην δυτική έξοδο, δεν σου αφήνουν άλλες σκέψεις!

DRIVE/THRU

Όταν οι δημιουργοί του Caffeine Roadtery Superfoods αποφάσισαν να φτιάξουν το δεύτερο κατάστημα στην Ξάνθη εστίασαν στον εύκολο τρόπο προσέγγισης του καταναλωτή στα προϊόντα του Caffeine. Συνεργάστηκαν με την εταιρεία καυσίμων ΕΛΙΝ και δημιούργησαν το DRIVE/THRU, έναν χώρο που κάτω από την “σκεπή” του θα βρεις το Caffeine, τα καύσιμα ΕΛΙΝ, το mini market Get Shop και το πλυντήριο Clean Care.

Με όλες αυτές τις υπηρεσίες ο χρόνος παραμονής του πελάτη αυξάνεται οπότε και οι θέσεις εργασίας μέσα στην αίθουσα του Caffeine ήταν πλέον επιβεβλημένες. Έτσι κατασκευάστηκαν 4 θέσεις εργασίας όπου μπορείς να πάρεις το καφέ η το χυμό σου και να κάνεις τις εργασίες σου η όσο περιμένεις να πλυθεί το αυτοκίνητο σου μπορείς επίσης να εργαστείς με το καφέ κερασμένο αυτή την φορά. Οι 40 και πλέον θέσεις Parking είναι ακόμα ένα πλεονέκτημα που κάνει εύκολη την επιλογή

Ώρες λειτουργίας :24 ώρες

Διεύθυνση: Δημοκρίτου 29

ORANGE 24h EATERY

Δεν είναι κάτι νέο, είναι το πιο πετυχημένο διαχρονικό στέκι της πόλης. Στον χώρο αυτό έχουν κλειστεί συμφωνίες, έχουν γεννηθεί έρωτες και πολλές φιλίες. Περισσότερο από μια δεκαετία το γνωστό Brand της πόλης προσφέρει εκτός τις μοναδικές γεύσεις, τους άνετους χώρους, με περισσότερες από 10 θέσεις εργασίας δίνει την δυνατότητα για πολύωρη εργασία και επαγγελματικά ραντεβού. 

Οι θέσεις Parking ξεπερνούν τις 80 

Ώρες λειτουργίας: 24 ώρες

Διεύθυνση: 3χλμ Ξάνθης – Καβάλας

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr