Τα δημοτικά σχολεία του Δήμου Τοπείρου συμμετείχαν στο Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης

16 Μαΐου 201620:00

Παιδικές φωνές και παιχνίδια σε μια πρωτότυπη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στον Δήμο Τοπείρου στην Πολιτιστική Στέγη Ερασμίου και αφορούσε την Ανακύκλωση.

Η ψυχαγωγική – εκπαιδευτική εκδήλωση ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ διοργανώθηκε από την ΔΙΑΑΜΑΘ ΑΑΕ σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης ΑΕ ( ΕΕΑΑ ) και τον Δήμο Τοπείρου.

Συμμετείχαν οι μικροί μαθητές των δημοτικών σχολείων του Δήμου Τοπείρου όπου μέσα από παιχνίδια και δράσεις ενημερώθηκαν για την Ανακύκλωση και έμαθαν πόσο σημαντικό για το περιβάλλον είναι η προστασία του και η συγκέντρωση και η ανακύκλωση των σκουπιδιών τα οποία επιβαρύνουν τελικά εμάς τους ίδιους.

Παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο Αντιδήμαρχος Τοπείρου Χρυσόστομος Κοτόπουλος εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Θωμά Μίχογλου και οι υπεύθυνοι του προγράμματος για τον Δήμο, Δήμητρα Καλλιγά και Γιώργος Κασναφέρης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr