Τα «Αυτοκτονικά Σύνδρομα» των Πρατηριούχων

6 Μαρτίου 201720:32

Το ασφαλιστικό του Κατρούγκαλου ήταν γνωστό και συζητείτο πολλούς μήνες μέχρι να ψηφισθεί και όλοι γνώριζαν τι πρόκειται να αντιμετωπίσουν. Ανάμεσα τους και οι πρατηριούχοι οι οποίοι όπως πάντα παρακολουθούν τις εξελίξεις και όταν βουλιάξει το καράβι ψάχνουν τα σωσίβια. 

Έτσι και αυτή την φορά συνέβη το ίδιο ακριβώς, αφού πέρασαν δύο χρόνια από τα capital controls και λίγοι μήνες από το νέο ασφαλιστικό και φορολογικό, αποφάσισαν να διαμαρτυθούν και να στείλουν επιστολή στον Πρωθυπουργό. Την επιστολή την έστειλε η ΟΒΕ και την κοινοποίησε χωρίς κανένα επικοινωνιακό κομπλεξισμό η ΠΟΠΕΚ. Ναι οι πρατηριούχοι έχουν την πολυτέλεια να έχουν δύο πανελλαδικές ενώσεις στα λίγα και κοινά αιτήματα. Το γιατί συμβαίνει να έχουν 2 εκπροσώπους για αυτονόητα και κοινά ζητήματα ακόμη και σήμερα είναι επιφανειακά ανεξήγητο, βέβαια για κάποιους που γνωρίζουν πιο βαθιά τα πράγματα υπάρχει εξήγηση που δεν είναι της παρούσης αλλά μοιάζει και με τα παρακάτω.

Διαβάστε περισσότερα στο Thessalonikipress.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr