Συμφωνία Εργαζομένων με Ροδόπη για επαναπροσλήψεις. Αναστέλλεται η απεργία !

20 Δεκεμβρίου 201520:22

Σε συμφωνία για επαναπρόσληψη των απολυμμένων και αναστολή  των απεργιακών κινητοποιήσεων ήρθαν ιδιοκτησία και εργαζόμενοι στη Γαλακτοβιομηχανία Ροδόπη.

Μετά από δεσμεύσεις του διευθύνοντος συμβούλου της επιχείρησης Μ. Σαράντη για σταμάτημα των προγραμματισμένων απολύσεων και επαναπρόσληψη το άμεσο επόμενο διάστημα των απολυμένων που επιθυμούν να επιστρέψουν στην εργασία τους όπως παλιά, η Γενική Συνέλευση αποφάσισε να αναστείλει τις απεργιακές κινητοποιήσεις από Κυριακή 20/12 μέχρι Πέμπτη 24/12.

Το σωματείο,  μέχρι την επαναπρόσληψη και του τελευταίου απολυμένου που θέλει να επιστρέψει στη δουλειά, παραμένει σε εγρήγορση, σε περίπτωση που αθετηθούν οι δεσμεύσεις,  να συνεχίσει τις κινητοποιήσεις.

Καλούμε τον ξανθιώτικο λαό στη συνέχιση της συμπαράστασης που έχει δείξει μέχρι στιγμής με κάθε τρόπο μέχρι την επιστροφή και του τελευταίου απολυμένου.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr