Στους αγροσυνεταιρισμούς της Ξάνθης ο Μάρκος Μπόλαρης

11 Οκτωβρίου 201612:09

Τη Δευτέρα, πραγματοποίησε περιοδεία στον Ν.Ξάνθης, ο  Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάρκος Μπόλαρης.

Κατά την περιοδεία του στον νομό, επισκέφτηκε τους Αλιευτικούς Συνεταιρισμούς Πόρτο Λάγους και Φαναρίου, αγροτοδιατροφικές και κτηνοτροφικές μονάδες της  της πεδινής και ορεινής Ξάνθης.

Ακόμη, επισκέφτηκε το ερευνητικό κέντρο “Αθηνά”, όπου εκεί  έγινε παρουσίαση του ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος Διαχείρισης Αγροτικής Παραγωγής.

Το απόγευμα παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ και στη συνέχεια ακολούθησε εκδήλωση, στην οποία ήταν ο κεντρικός ομιλητής.

Στην ομιλία του, ο Υπουργός, αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την τόνωση της Αγροτικής Οικονομίας, την ανάπτυξη συνεταιρισμών, την προώθηση των τοπικών προϊόντων, της γεωθερμίας.

Επίσης ο Υπουργός τόνισε την άμεση ανάγκη για άνοιγμα των Ελλήνων παραγωγών στις Αγορές, και προώθηση των προϊόντων τους, καθώς και την ανάπτυξη νέων καλλιεργειών με χρήση νέων μεθόδων καλλιέργειας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr