Στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

23 Ιανουαρίου 201712:25

Συνάντηση συνεργασίας, συνεννόησης και προοπτικής στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο είχε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης με τον Πρόεδρο του του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ενημέρωσε τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για την κατάσταση στη Θράκη, τα μεγάλα προβλήματα της τοπικής αγοράς, την εγκατάλειψη του πρωτογενούς τομέα, την έκρηξη της ανεργίας, τη δημογραφική απογύμνωση της περιοχής από νέους κυρίως ανθρώπους και ζήτησε τη συμπαράστασή του τώρα και στο μέλλον.

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν να συστηματοποιήσουν τη συνεργασία τους και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης να εντατικοποιήσει τις προσπάθειές του για την ανάδειξη των ζητημάτων ιδιαίτερα της Ροδόπης, της εκλογικής του περιφέρειας που παραμένει ορφανή λόγω του εκλογικού νόμου, ώστε η Νέα Δημοκρατία να είναι έτοιμη σύντομα, όταν θα γίνει κυβέρνηση, να αποκαταστήσει τις ζημιές που αφήνει πίσω της η παρούσα κατάσταση.

Επίσης, συμφωνήθηκε στο πλαίσιο της πανστρατιάς που επιδιώκει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει των επερχόμενων εκλογών, να δραστηριοποιηθεί εντονότερα ο πρ. Υπουργός και τ. βουλευτής Ροδόπης, συμβάλλοντας στην τελική νίκη της παράταξης.

“Η εξέλιξη αυτή”, τόνισε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης “αποτελεί για εμένα την απαρχή μιας νέας προσπάθειας για τη Ροδόπη μας, για τη Θράκη, αλλά και για την πατρίδα μας, την Ελλάδα, στην οποία θα δώσουμε όλοι ενωμένοι τον καλύτερό μας εαυτό.”.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr