Στον καταράκτη του Λειβαδίτη ο ΕΟΣ Ξάνθης. Στον Ίσμαρο την Κυριακή

14 Μαΐου 201523:59

Στο φημισμένο καταρράκτη του Λειβαδίτη βρέθηκε ο Ε.Ο.Σ. Ξάνθης, την Κυριακή 10 Μαΐου. Η ομάδα, που ακολούθησε το μονοπάτι “Τηλέμαχος Σαμουρίδης”, ξεκίνησε από το καταφύγιο του Ε.Ο.Σ. Ξάνθης στο χωριό του Λειβαδίτη, για να καταλήξει μετά από δύο ώρες στον ομώνυμο καταρράκτη, μέσα από τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς. Η συμμετοχή έφτασε τα 30 άτομα, εκ των οποίων τα 10 ήταν παιδιά. Η  όμορφη πορεία ολοκληρώθηκε με πολύ καλές καιρικές συνθήκες, χωρίς απρόοπτα, αφήνοντας μικρούς και μεγάλους ενθουσιασμένους.

Την επόμενη Κυριακή, 17 Μαΐου, o Ε.Ο.Σ. Ξάνθης σας καλεί να συμμετέχετε στην ανάβαση στο ύψωμα Ίσμαρος (680μ) που θα ξεκινήσει από την Μαρώνεια της Κομοτηνής. Η διαδρομή παρουσιάζει και αρχαιολογικό ενδιαφέρον, μιας και στην κορυφή βρίσκονται τα απομεινάρια αρχαίας Ακρόπολης. Ακόμα, οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν πανοραμική θέα του ΒΑ Αιγαίου σε όλη τη διαδρομή. Η εκδρομή προτείνεται για παιδιά με τους γονείς τους αλλά και για όσους επιθυμούν μια αρχική επαφή με την πεζοπορία. Η διάρκεια θα είναι 4 ώρες, με υψομετρική διαφορά 190μ. Βαθμός δυσκολίας 1. Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με το Νίκο Δόλιαρη, στο τηλ. 6937014076.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη σελίδα του Ε.Ο.Σ. Ξάνθης www.eosx.gr και τη σελίδα μας στο facebook.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr