Στον Υφυπουργό Εσωτερικών Γ. Μπαλάφα ο Χ. Ζεϊμπέκ με Κ. Τζεμίλ για Δήμο Μύκης και Διαχείριση Απορριμμάτων

14 Νοεμβρίου 201510:50

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Γιάννης Μπαλάφας είχε συνάντηση την Πέμπτη 12/12 με τον βουλευτή Ξάνθης ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και τον Δήμαρχο Μύκης Ξάνθης κ. Καπζά Τζεμήλ στο Υπουργείο Εσωτερικών.
Στη συζήτηση, τέθηκαν μια σειρά από ζητήματα όπως η έλλειψη προσωπικού στον δήμο, η δημιουργία ΚΕΠ στην δημοτική κοινότητα του Κενταύρου λόγω της απόστασης από την έδρα του Δήμου για τους 3.000 κατοίκους του και η ολοκλήρωση της χρηματοδότησης του έργου του βιολογικού καθαρισμού Εχίνου

Σε Φορέα Διαχείρισης ο ΣΔΑΝΞ

Επίσης, ένα ζήτημα που αφορά όλη την περιοχή και συζητήθηκε είναι η ενσωμάτωση σε Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων του υπάρχοντος Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων της Ξάνθης.

 Ο Υφυπουργός τόνισε ότι θα κάνει το καλύτερο δυνάτο για την ικανοποίηση των αιτημάτων που τέθηκαν από τον βουλευτή Ξάνθης και τον δήμαρχο Μύκης, ενώ για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων εμφανίστηκε αποφασισμένος να παρθούν όλα τα κατάλληλα μέτρα για να μην διαιωνιστεί το πρόβλημα των απορριμμάτων στην Ξάνθη.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr