Στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης

15 Ιουνίου 201519:10

Η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης, στα πλαίσια των εθιμοτυπικών επισκέψεων συναντήθηκετην Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015 και ώρα 10:00 με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Ταξίαρχο κ. Νικόλαο Μενεξίδη.

   Έγινε εκτενή συζήτηση για την μείωση των οργανικών θέσεων στην Δ.Α.Ξάνθης, την έλλειψη προσωπικού που έχει σαν αποτέλεσμα την υποβάθμιση υπηρεσιών της περιφέρειας. Μας δήλωσε πως γνωρίζει το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού για το οποίο θα κάνει πρόταση στο αρχηγείο για μετακίνηση προσωπικού αδαπα-νώς για το δημόσιο στην Διεύθυνσης μας. Zητήσαμε πιστή εφαρμογή Προεδρικών Διαταγμάτων που αφορούν την εκτέλεση υπηρεσιών του αστυνομικού προσωπικού για μεγαλύτερη ασφάλεια και για την καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής ευθύ-νης μας.

Η συνάντηση τελείωσε έχοντας το αίσθημα της ικανοποίησης από το ενδιαφέρον που έδειξε ο κ. Γενικός για την επίλυση των προβλημάτων και αναμένουμε αποτελέσματα.

Επίσης σε Δελτίο Τύπου της κίνησης για τη συνάντηση με τον Α. Κοντός, αναφέρεται:

   Την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015 πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική συνάντηση γνωριμίας του Δ.Σ. του σωματείου μας με τον βουλευτή της ΝΔ Ξάνθης κ. Αλέξανδρο Κοντό.

   Συζητήθηκαν προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο των αστυνομικών και στην συνέχεια έγινε ευρεία ανάλυση των τοπικών προβλημάτων, με πρώτο την μείωση των οργανικών θέσεων και τα κενά που υπάρχουν σχεδόν σε όλες τις υπηρεσίες. Ενημερώθηκε ότι λόγο της μεγάλης έλλειψης αστυνομικού προσωπικού υποβαθμίστηκαν δυο αστυνομικοί σταθμοί της περιφέρειας, καθώς και για τις μεγάλες ελλείψεις υλικοτεχνικών μέσων που έχουν ως αποτέλεσμα την μη εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών μας.

   Οι κύριος βουλευτής αφού άκουσε όλα τα προβλήματα μας ,είπε πως θα είναι κοντά μας για την επίλυση των προβλημάτων.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr