Στον Έβρο ο Προκόπης Παυλόπουλος- Ζήτησε να συναντήσει τους γονείς του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη

13 Μαΐου 201822:20
Ο Προκόπης Παυλόπουλος έφτασε στον Έβρο το απόγευμα της Κυριακής.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί τη Δευτέρα στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο από την απελευθέρωση της Αλεξανδρούπολης.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος μετά την άφιξή του ζήτησε να συναντήσει τους γονείς του λοχία, Δημήτρη Κούκλατζη, που παραμένει κρατούμενος για περισσότερες από 70 ημέρες, σε τουρκικές φυλακές στην Αδριανούπολη.

Έτσι, οι γονείς του κρατούμενου στρατιωτικού, Νίκος και Σοφία θα μεταβούν από την Ορεστιάδα στον Έβρο και θα συναντήσουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ζητήσει να πληροφορηθεί από τους γονείς του ενός εκ των φυλακισμένων στρατιωτικών σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο Δημήτρης Κούκλατζης και ο Άγγελος Μητρετώδης, αφού τους βλέπουν στα επισκεπτήρια τους στην Αδριανούπολη, ενώ θα προσπαθήσει να τους δώσει κουράγιο στον «γολγοθά» που ανεβαίνουν εδώ και 74 ημέρες.

Να επισημάνουμε επίσης ότι αύριο Δευτέρα θα βρεθεί στιε φυλακές της Αδριανούπολης ο Ευρωβουλευτής της Ν.Δ Μανώλης Κεφαλογιάννης μετά από ειδική άδεια που πήρε από την τουρκικλή κυβέρνηση, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Έβρου της Ν.Δ Αναστάσιο Δημοσχάκη.

Πηγή: enikos.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr