Στον Έβρο ο Αρχηγός ΓΕΣ και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος

4 Μαρτίου 202009:43
Σήμερα, Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020 ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης κ.κ. Ιερώνυμος βρίσκεται στο Νομό Έβρου για να στηρίξει τους ακρίτες κατοίκους, τους στρατιώτες, τους αστυνομικούς και τους πυροσβέστες που φυλάσσουν τα σύνορα της Πατρίδος μας.
 
Ο Μακαριώτατος θα επισκεφθεί τη Γέφυρα Πετάλου στα ελληνοτουρκικά σύνορα και ακολούθως θα μεταβεί στις Καστανιές όπου θα συναντήσει τις δυνάμεις ασφαλείας που περιφρουρούν τα σύνορα και ιδιαίτερα τους πολίτες του Έβρου, άνδρες και γυναίκες που συνεπικουρούν στο έργο του Στρατού μας.
 
Τον Αρχιεπίσκοπο υποδέχθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής και ο Μητροπολίτης Ξάνθης, ο Διοικητής της 12ης Μ/Κ Έβρου Άγγελος Χουδελούδης,  καθώς επίσης ο Βουλευτής Έβρου της ΝΔ Χρήστος Δερμεντζόπουλος και ο Δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης.
 
Σημειώνεται πως με την ίδια πτήση έφτασε στον Έβρο και ο Αρχηγός ΓΕΣ Χαράλαμπος Λαλούσης.

Ο Αρχηγός θα μεταβεί στο Σουφλί προκειμένου να επιθεωρήσει το έργο των ενόπλων δυνάμεων αλλά θα περιοδεύσει και συνολικά στον Έβρο.

Ο Αρχηγός μάλιστα, πήρε και την ευχή του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου κατά την άφιξη των δύο ανδρών στο Αεροδρόμιο Δημόκριτος της Αλεξανδρούπολης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr