Στον Δήμαρχο Ξάνθης οι Πρωταθλητές Ελλάδος

13 Απριλίου 201823:28

Στο γραφείο του, υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος την Μικτή Ομάδα Παίδων της ΕΠΣ,  για να την τιμήσει για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Παίδων.

Ο κ. Δημαρχόπουλος συνεχάρη για την νικηφόρα αυτή προσπάθεια τους αθλητές και όλη την ομάδα, καθώς και τον Πρόεδρο της ΕΠΣ, κ. Γιώργο Πανίδη, τον προπονητή κ. Απόστολο Κουτρουλό, και τον αρχηγό της ομάδας, Γιώργο Τριάντη.

 Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους γονείς των αθλητών που στέκονται δίπλα τους, και τους συμπολίτες μας που είναι κοντά στην ομάδα ως ένθερμοι υποστηρικτές της.

Μεταξύ άλλων, ο κύριος Δημαρχόπουλος μίλησε για την επιτυχία που έφερε στην Ξάνθη η ομάδα μας, τοποθετώντας την πόλη μας στο βάθρο των πρώτων, διάκριση η οποία αποτελεί εφαλτήριο για την προσέλκυση όλο και περισσότερων παιδιών στα γήπεδα.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν όλοι οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ξάνθης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr