Στο Στρατοδικείο Ξάνθης η υπόθεση με το χαστούκι σε 3χρονο, σε στρατιωτικό παιδικό σταθμό !

18 Ιουνίου 201410:57

Για χαστούκι σε ένα 3χρονο αγοράκι σε παιδικό σταθμό του Στρατού, στη Θράκη, παραπέμφθηκε γυναίκα ανθυπολοχαγός, η οποία πρόκειται να δικαστεί το Νοέμβριο στο Στρατοδικείο Ξάνθης.

Η υπόθεσή της αναβλήθηκε την Δευτέρα από το Στρατοδικείο για τις 19 Νοεμβρίου, μετά την μήνυση που κατέθεσαν σε βάρος της οι γονείς ενός τρίχρονου αγοριού που φιλοξενείτο σε στρατιωτικο παιδικό σταθμό, στις Φέρες του Έβρου, πριν από 2 χρόνια.

Η κατηγορία αφορά σε «σωματική βλάβη από υπόχρεο σε βάρος ανηλίκου» ενώ η δικογραφία, παρά τις σχετικές φήμες, δεν περιλαμβάνει περιπτώσεις βασανισμού, όπως έχει ειπωθεί.

Καταγγέλλουν δυσμενές κλίμα σε βάρος τους οι γονείς μετά τη μήνυση

Πάντως ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων, Νίκος Αργυρίου, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Αθήνα 9.84 τόνισε πως επί δύο χρόνια μετά το περιστατικό οι γονείς του παιδιού αντιμετωπίζουν εχθρική συμπεριφορά από τους ανωτέρους τους, δυσμενείς αποσπάσεις και απειλές απόλυσης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr