Στο ΣτΕ έχει προσφύγει ο Δ. Μπένης για την αργία των 6 μηνών. “Βολές” για την αναθέρμανση του θέματος

29 Φεβρουαρίου 201612:45

Τη Δημοτική αρχή κατηγόρησε για την αναδημοσίευση του θέματος της αργίας, με την οποία απειλείται, ο επικεφαλής τα παράταξης Συμμετέχω στο Δήμο Ξάνθης, Δημήτρης Μπένης.

Κληθείς να σχολιάσει στην εκπομπή social του Καναλίου 6  το θόρυβο για την απόφαση που τον θέτει σε αργία για 6 μήνες ο Δημήτρης Μπένης ανέφερε ότι την απόφαση αυτή έχει ανακοινώσει ο ίδιος σε συνέντευξή του πάνω από ένα μήνα πριν και απέδωσε τη δημοσίευση εκ νέου της υπόθεσης σε προσπάθεια της δημοτικής αρχής να φύγει το ενδιαφέρον από τα ζητήματα που απασχολούν τους δημότες, όπως υποστήριξε.

Σύμφωνα με τον Δ. Μπένη, πρόκειται για μια απόφαση εναντίον της οποίας έχει ήδη προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας και δεν εφαρμόζεται, θεωρώντας ότι η συγκεκριμένη απόφαση θα «πέσει». Αφορά στην υπογραφή χρηματικών ενταλμάτων και τη συμμετοχή σε δημοτικά συμβούλιο το 2011 για την εξόφληση της τεχνικής εταιρίας στην οποία συμμετείχε στο παρελθόν και η οποία είχε κατασκευάσει το έργο της ενοποίησης των πλατειών.

Όπως ανέφερε, ο ίδιος ως αρμόδιος Αντιδήμαρχος έπρεπε να υπογράψει, ενώ το έργο είχε τελειώσει από το 2010 και ο ίδιος ήδη δεν συμμετείχε στη συγκεκριμένη εταιρία, όπως ανέφερε. Όπως ανέφερε, δεν ήταν μέτοχος και δεν θα μπορούσε να πάρει μέρος στις εκλογές αν ήταν μέτοχος της εταιρίας.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr