Στο πλευρό των Αστυνομικών της Ξάνθης ο Ροταριανός Όμιλος εν μέσω Covid-19

25 Απριλίου 202113:58

Με αφορμή τις εξελίξεις στις υγειονομικές συνθήκες που επικρατούν στην Ξάνθη τα τελευταία 24ωρα και την αυξημένη επικινδυνότητα μετάδοσης του Covid-19 στην κοινότητα, ο Ροταριανός Όμιλος Ξάνθης “Δημόκριτος” θέλησε να συνδράμει την τοπική Αστυνομική Αρχή στο δύσκολο έργο των ελέγχων που καλούνται να πραγματοποιήσουν. 

Εκπροσωπούμενος από τον Πρόεδρό του, Παναγιώτη Αθανασίου, ο Ροταριανός Όμιλος παρέδωσε στον Αστυνομικό Διευθυντή Ξάνθης Πασχάλη Γιώρη υγειονομικό υλικό για την προστασία του προσωπικού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης από τον COVID-19.  Στην παράδοση του υγειονομικού υλικού παραβρέθηκε και ο πρόεδρος του συνδικαλιστικού οργάνου των αστυνομικών Ξάνθης Νικόλαος Γουναρίδης.

Κατά την παράδοση του υγειονομικού υλικού, τόσο ο Αστυνομικός Διευθυντής όσο και ο πρόεδρος του συνδικαλιστικού οργάνου εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς το Ροταριανό Όμιλο Ξάνθης ενώ, με τη σειρά του, ο πρόεδρος του Ομίλου τόνισε την αμέριστη συμπαράσταση του Ροταριανού Ομίλου προς το έργο της Αστυνομίας και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr