Στο παιδικό χωριό SOS της Αλεξανδρούπολης ο Χανς Γιόαχιμ-Φούχτελ

20 Σεπτεμβρίου 201612:23

Το παιδικό χωριό SOS της Θράκης, στην Αλεξανδρούπολη, επισκέφτηκε ο Γερμανός Υφυπουργός Εργασίας και Εντεταλμένος της Καγκελαρίου Μέρκελ για την ΕΓΣ, Χανς Γιόαχιμ-Φούχτελ, στο πλαίσιο της διεύρυνσης των δράσεων της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης. Η επίσκεψη του Γερμανού αξιωματούχου πραγματοποιήθηκε ως μέρος μιας πλούσιας ατζέντας συναντήσεων και συνεργασιών στην Ελλάδα, συνοδεία του συνόλου της αποστολής της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης. 

Ο κύριος Φούχτελ είχε την ευκαιρία να συζητήσει κατ’ιδίαν με το Γενικό Διευθυντή των Παιδικών Χωριών SOS της Ελλάδας, Γεώργιο Πρωτόπαπα, ο οποίος ευχαρίστησε τον Υφυπουργό για την επίσκεψή του και για τις δωρεές του προς τα Παιδικά Χωριά SOS της Ελλάδας. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Διευθυντής κ. Βαφέας.

Η Ελληνογερμανική Συνέλευση έχει καταστεί μέσα σε λίγα χρόνια ένα δυναμικό ελληνογερμανικό δίκτυο δήμων και περιφερειών, που είναι προσανατολισμένο στην πρακτική συνεργασία και ανοικτό στη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών και της οικονομίας. Οι συνεργασίες είναι θεματικές και πραγματοποιούνται, όταν από την ελληνική ή την γερμανική πλευρά εκφραστεί μια τέτοια επιθυμία.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr