Στο Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΜΘ, απονεμήθηκε το Βραβείο Μπότση

17 Δεκεμβρίου 201317:25

Το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης τιμήθηκε σήμερα με το Βραβείο του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Β. Μπότση για το σύνολο της πολιτιστικής δράσης του και την προσφορά του στους δημοσιογράφους.

Την απονομή του βραβείου έκανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, και το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΜ-Θ εκπροσώπησαν στην τελετή που έγινε στην Αθήνα, στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του, Μόσχος Βοϊτσίδης, ο αντιπρόεδρος Ηλίας Κουτσούκος και ο γενικός γραμματέας Τάσος Ρέτζιος.

Τα άλλα τρία Βραβεία του Ιδρύματος δόθηκαν φέτος στους δημοσιογράφους Ρένα Κουβελιώτη, για τα αποκαλυπτικά και αποκλειστικά ρεπορτάζ της στη διάρκεια του έτους 2013 στον τηλεοπτικό σταθμό «Alpha», Ανδρέα Παναγόπουλο (ΑΝΤ1 και Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων), για την επιστημονική έρευνά του  σχετικά με την διαδικτυακή ειδησεογραφία στην Ελλάδα, και Κώστα Αργυρό για την δημοσιογραφική προσέγγιση στην παρουσίαση της «Ευρώπης των 27» με σειρά τηλεοπτικών εκπομπών στην ΝΕΤ.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr