Στο μειονοτικό κόμμα DEB όλοι οι μειονοτικοί υποψήφιοι της ΝΔ στην Ξάνθη. Δήλωση στήριξης !

24 Απριλίου 201411:28

Ανεξέλεγκτες είναι πλέον οι διαστάσεις που λαμβάνει η αντιπαράθεση μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ με επίκεντρο τα μειονοτικά ζητήματα.

Μετά την κατηγορία ότι ο Αχμέτ Κουρτ συνάντησε το Ντεβλέτ Μπαχτσελί και εκφράστηκε θετικά για το μειονοτικό κόμμα DEB που κατέρχεται στις ευρωεκλογές, μια φωτογραφία που αναρτήθηκε από το κόμμα DEB αναμένεται να προκαλέσει νέο σάλο.

Όλοι οι μειονοτικοί υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του συνδυασμού της ΝΔ με επικεφαλής το Γ. Παυλίδη, επισκέφθηκαν τα γραφεία του κόμματος DEB και φωτογραφήθηκαν με τον υπεύθυνο του κόμματος στην Ξάνθη Οζάν Αχμέτογλου ! Πρόκειται για τους Αχμετσίκ Ριτβάν (υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ στις προηγούμενες εκλογές), Χατζηγκενέ Ιρφάν, Σουνάι Αληοσμάνογλου, Ιμπραήμ Αμούτσκα και Ιντζέ Μεμέτ Μπιρόλ, όλους τους μειονοτικούς του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Ξάνθη για τις Περιφερειακές εκλογές

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ που έχει δημοσιευτεί στο μειονοτικό τύπο, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους, οι υποψήφιοι δήλωσαν ότι αυτή δεν ειναι εθιμοτυπική αλλα ουσιαστική και ότι συμβολίζει την πλήρη στήριξη τους στο DEB για τις ευρωεκλογές, για τις οποίες του ευχήθηκαν καλή επιτυχία.

Ιδιαίτερη “ευαισθησία” για τους μειονοτικούς υποψήφιους – Mέλη της ΝΔ και του DEB ταυτόχρονα;

Ήδη, μετά το θέμα Κουρτ Αχμέτ, φαίνεται να έχει προκύψει ιδιαίτερη ευαισθησία για τις επαφές υποψηφίων με το κόμμα DEB (έχουν δημοσιευτεί φωτογραφίες υποψηφίων δημοτικών συμβούλων στην Κομοτηνή) και η φωτογραφία αυτή, αναμένεται να προκαλέσει νέο θόρυβο καθώς πρόκειται για όλους τους μειονοτικούς του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Ξάνθη . Άλλωστε, με αφορμή την υπόθεση Κουρτ, οι άνθρωποι της ΝΔ  χαρακτηρίζουν το κόμμα ως “εθνικιστικό” αν και, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν αρκετά μέλη της ΝΔ στην Ξάνθη που είναι ταυτόχρονα και μέλη του κόμματος DEB !

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr