Στο Δήμαρχο Ξάνθης η Φιλαρμονική, στη Δημοτική Αγορά ο Αντιπεριφερειάρχης. Με …καμήλα οι Εβρίτες !

24 Δεκεμβρίου 201515:42

Το χρώμα και την ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων έδωσαν για άλλη μια χρονιά στην πόλη οι άνθρωποι της Φιλαρμονικής του Δήμου Ξάνθης. Απο νωρίς ήταν στο κέντρο και τις γειτονιές της πόλης για τα κάλαντα και τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Λίγο πριν το μεσημέρι βρέθηκαν στο Δήμο Ξάνθης για τα καθιερωμένα κάλαντα στο Δήμαρχο Χ. Δημαρχόπουλο, ο οποίος ευχήθηκε στους μουσικούς και τον Αρχιμουσικό Χρόνια Πολλά και συζήτησαν για την κατάσταση και τις συνθήκες που επικρατούν στη μπάντα του Δήμου, μετά και τις τελευταίες προμήθειες μουσικών οργάνων και εξοπλισμού.

Χωρίς τίτλοooo

Ευχές με τους επαγγελματίες και τους καταναλωτές της Ξάνθης αντάλλαξε ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης ο οποίος επισκέφθηκε τη Δημοτική Αγορά της Ξάνθης συνοδευόμενος από το Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Μιχάλη Αμοιρίδη. Εκεί συνάντησαν τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Γιώργο Μπατζακίδη και συζήτησε μαζί του και με τους επαγγελματίες για την κίνηση τις ημέρες των γιορτών στην αγορά και τις επιχειρήσεις ενώ ευχήθηκαν σε επαγγελματίες και καταναλωτές.

Χωρίς τίτλο3

Τέλος, στους δρόμους της πόλης και της δημοτικής αγοράς  βρέθηκε και ο Σύλλογος Εβριτών με μια …καμήλα αναπαριστώντας το γνωστό εβρίτικο έθιμο μέσα στην αγορά της  Ξάνθης και δίνοντας μια ξεχωριστή νότα.

Χρόνια Πολλά

kalanta mpampis Χωρίς τίτλο(1)  Χωρίς τίτλο2 Χωρίς τίτλοo Χωρίς τίτλοoo Χωρίς τίτλοoooΧωρίς τίτλο3 Χωρίς τίτλο4 Χωρίς τίτλο5 Χωρίς τίτλο6 Χωρίς τίτλο4(1)

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr