Στο δικηγορικό σύλλογο η καθιερωμένη κοπή πίτας της Παραμονής. Παρόντες Περιφερειάρχης και Δήμαρχοι

31 Δεκεμβρίου 201517:00

Παρουσία του Περιφερειάρχη Ξάνθης και μέλους του Δικηγορικού Συλλόγου Γιώργου Παυλίδη, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της παραμονής η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πίτας του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης.

Στην τελετή που έγινε στη βιβλιοθήκη του Δικαστικού Μεγάρου, χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Ξάνθης ενώ παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Ζαγναφέρης, o θεματικός Αντιπερειάρχης Μιχάλης Αμοιρίδης, οι Δήμαρχοι Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος και Μύκης Τζεμίλ Καπζά, και, φυσικά, πλήθος δικηγόρων, μελών του δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης.

Η Πρόεδρος Κυριακή Κιούση-Σιούτη ευχαρίστησε τους παρισταμένους για την παρουσία τους στην εκδήλωση και τους δικηγόρους για τη μεγάλη συμμετοχή τους τους για άλλη μια χρονιά. Είναι η πρώτη τελετή πρωτοχρονιάς που γίνεται στην πόλη, νωρίτερα από την αλλαγή του χρόνου,  όπως επεσήμανε και ο Μητροπολίτης Ξάνθης, μια παράδοση που κρατά αρκετές δεκαετίες.

Το φλουρί έπεσε στις δικηγόρους Αναστασία Ρουφου, Αναστασία Χατζοπούλου και η Μαρίνα Παυλίδου

20151231_121420 20151231_121431 pita dikigorikou syllogou 2015

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr