Στο αυτόφωρο η «αδιόρθωτη» 50χρονη από την Ξάνθη! Συνέχισε να παρενοχλεί σεξουαλικά τον 35χρονο παρά τα ασφαλιστικά

6 Ιουνίου 201316:00

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η 50χρονη  από την Ξάνθη που παρενοχλεί σεξουαλικά τον 35χρονο πρώην συνάδελφό της.

Παρά το γεγονός ότι από την Τρίτη έγιναν δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα του 35χρονου σε βάρος της, αυτή συνέχισε να τον παρενοχλεί σεξουαλικά με τον ίδιο αμείωτο ρυθμό. Έτσι ο δικηγόρος του, κατέθεσε το πρωί της Πέμπτης μήνυση και η Αστυνομία συνέλαβε λίγη ώρα αργότερα την 5οχρονη από το χώρο όπου εργάζεται (και μάλιστα σε αρκετά υπεύθυνο πόστο)

Η απόφαση του μονομελούς Πρωτοδικείου με την οποία έγινε δεκτή η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων  της απαγόρευε να τον προσεγγίζει σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων και να τον ενοχλεί με τηλεφωνήματα ή μηνύματα. Τελικώς αυτή συνέχισει και καταγράφηκαν τουλάχιστον 20 περιπτώσεις παρενόχλησης από την έκδοση της απόφασης και έπειτα.

“Απολαμβάνω τη δημοσιότητά μου “

Ο τεράστιος θόρυβος που προκλήθηκε μετά την αποκάλυψη του XanthiPress.gr φαίνεται ότι δεν πτόησε την 5οχρονη, η οποία σε ένα από τα μηνύματα που έστειλε την Τετάρτη αναφέρει “απολαμβάνω τη δημοσιότητά μου” ! Η εισαγγελέας παρέπεμψε τη γυναίκα σε τακτική δικάσιμο, για το αδίκημα της παραβίασης δικαστικής απόφασης και αναμένεται να δικαστεί στο επόμενο διάστημα. Παράλληλα η πλευρά του 35χρονου έχει τη δυνατότητα να καταθέσει αγωγή και να διεκδικήσει από 500 ευρώ για κάθε παραβίαση των ασφαλιστικών μέτρων, όπως προβλέπει η απόφαση.

Οι άνθρωποι του 35χρονου είχαν την ελπίδα ότι η δικαστική απόφαση θα αποθαρρύνει την 50χρονη, αλλά τελικά αυτή οδηγήθηκε στο γραφείο της Εισαγγελέως. !

apofasi sexoualiki

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr