Στήθος κοτόπουλο σοτέ, με πράσινες ελιές, πιπεριές και κάππαρη

18 Νοεμβρίου 201417:47

Οικονομικό, υγιεινό και νόστιμο, το κοτόπουλο είναι ένα υλικό που σου δίνει τη δυνατότητα να το μαγειρέψεις με χίλιους δυο τρόπους. Από τόσες επιλογές εμείς διαλέξαμε αυτή του μαγειρέματος στο τηγάνι με μια υπέροχη σάλτσα συνοδεία γευστικότατου λευκού πιλαφιού.

Διαβάστε αναλυτικά στο www.olivemagazine.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr