Στις φλόγες το εξοχικό σπίτι του Κώστα Σημίτη στους Αγίους Θεοδώρο

13 Δεκεμβρίου 201309:49

Στις φλόγες τυλίχθηκε η εξοχική κατοικία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη στους Αγίους Θεοδώρους μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα. Στο σπίτι σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες δεν υπήρχε κανείς καθώς πρόκειται για εξοχικό και δεν κατοικείται το χειμώνα, ενώ όταν λείπει ο πρώην πρωθυπουργός δεν υπάρχει και φύλαξη.

Από τη φωτιά καταστράφηκε μεγάλο μέρος του σπιτιού, ενώ στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής και της ασφάλειας προκειμένου να ερευνήσουν το χώρο για την πιθανότητα εμπρησμού.

Σύμφωνα με τον διοικητή των πυροσβεστικών υπηρεσιών Πελοποννήσου η πυροσβεστική ενημερώθηκε για την πυρκαγιά στις 02:34 μετά τα μεσάνυχτα.

Υπενθυμίζεται πως στο παρελθόν και το γραφείο του πρώην Πρωθυπουργού στην Αθήνα έχει βρεθεί στο στόχαστρο, ωστόσο ακόμη επίσημα δεν υπάρχουν ευρήματα που να επιβεβαιώνουν πως η πυρκαγιά στο εξοχικό του προήλθε από επίθεση.

 

Πηγή:www.iefimerida.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr