Στις 20-22 Νοέμβρη η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία – Θράκη 2015»

16 Νοεμβρίου 201522:30

Παρά τις ιδιαίτερα αντίξοες οικονομικές συνθήκες που όλοι βιώνουμε, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης πραγματοποιεί την 23η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία – Θράκη 2015» στις 20 έως 22 Νοεμβρίου 2015 στον Εκθεσιακό χώρο στην ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής. Η έκθεση διοργανώνεται σε συνεργασία με τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης-HELEXPO Α.Ε.

Ο Περιφερειάρχης Γεώργιος Παυλίδης τονίζοντας τη μεγάλη σημασία της έκθεσης, δήλωσε: “Στόχος της διοργάνωσης είναι η προβολή και η στήριξη των επιχειρήσεων της Περιφέρειάς μας, αλλά ταυτόχρονα και η αύξηση της επισκεψιμότητας στον τόπο μας, με τη συμμετοχή στην Έκθεση εκτός των Ελληνικών επιχειρήσεων και άλλων σημαντικών από γειτονικές χώρες, ώστε να καθιερωθεί η Έκθεση ως ένα σπουδαίο οικονομικό γεγονός στην Περιφέρειά μας και μια ευκαιρία για Synegreia των παραγωγών του τόπου μας“.

          Σχετική συνέντευξη θα δοθεί την Τετάρτη 18-11-2015 στο κτίριο των Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (Δημοκρατίας 1) στην Κομοτηνή.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr