Στις 12.00 στη Γέφυρα του Νέστου οι αγρότες. Ξεκινούν οι κινητοποιήσεις και στην Ξάνθη

21 Ιανουαρίου 201609:30

Τη Γέφυρα του Νέστου κλείνουν στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης οι αγρότες της περιοχής της Ξάνθης.

Όπως ανέφερε στις δηλώσεις του στο Κανάλι 6 ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου  Ενότητα Κώστας Δαλάτσης, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της περιοχής υλοποιούν τις αποφάσεις τους και θα συγκεντρωθούν στη γέφυρα της Παλιάς Εθνικής Οδού στο Νέστο ενώ οι συνάδελφοί τους της Χρυσούπολης, θα βρίσκονται στον Κόμβο της Εγνατίας Οδού.

Όπως ανέφερε ο Κ. Δαλάτσης, στόχος δεν είναι να ταλαιπωρηθούν οι πολίτες και ως εκ τούτου, δεν κλείνουν την κεντρική οδική αρτηρία, ούτε θα είναι καθολικοί οι αποκλεισμοί αλλά παροδικοί.

Ερωτηθείς εξάλλου για τα γεγονότα της Κομοτηνής, σημείωσε ότι κατανοεί πως δεν είναι λύση οι συμπλοκές και ότι απαιτείται διάλογος αλλά σημείωσε ότι από την πλευρά του οι αγρότες θέτουν μια σειρά από προαπαιτούμενα, θεωρώντας ότι τα μέτρα είναι ιδιαίτερα σκληρά και τους οδηγούν σε αφανισμό. Δέχτηκε πάντως ότι η αδιαλλαξία δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος αλλά εξέφρασε την πίστη του στον αγώνα των αγροτών.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr