Στις 11/3 στην Πινακοθήκη ξεκινά η έκθεση με τις Εργασίες των Φοιτητών της Αρχιτεκτονικής !

10 Μαρτίου 201510:15

Ο Σύλλογος Φοιτητών του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Δ.Π.Θ, έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην “5η Έκθεση Φοιτητικών Εργασιών του έτους 2013-2014”, που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης, Ορφέως και Πινδάρου, Ξάνθη από 11 έως 18 Μαρτίου 2015.

unnamed2Η έκθεση είναι αποτέλεσμα συλλογικής δράσης των φοιτητών και αποτελεί ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα των συνθετικών μαθημάτων της 5ετούς φοίτησης στο τμήμα μας, τα οποία αγγίζουν και τολμούν να διαχειριστούν τη συλλογική διάσταση της αρχιτεκτονικής. 
 
Στόχος αυτής της προσπάθειας είναι η εξωτερίκευση των δημιουργιών φοιτητών-διδασκόντων στο ευρύ κοινό, ανοίγοντας ένα δίαυλο επικοινωνίας  με τη κοινωνία όπως οφείλει να κάνει ο κλάδος μας. Επιχειρείται, επιπλέον, η συνομιλία της σχολής με την τοπική κοινωνία της Ξάνθης, η οποία μας παρέχει καθημερινά ερεθίσματα, γεγονός που αποδίδεται και στα θέματα του ακαδημαϊκού προγράμματος, τα οποία κατά πλειοψηφία αντιμετωπίζουμε σε υπαρκτά οικόπεδα της πόλης. 
 
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την τετάρτη 11 Μαρτίου 2015, στις 19:00. Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.
 
Ώρες λειτουργίας καθημερινά (και Σάββατο) 10:00-14:00 & 18:00-21:00 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr