Στήριξη Μετέ από υποψήφιο του Σάββα Μελισσόπουλου

26 Απριλίου 201909:27

Όπως σημειώνει το viadiplomacy.gr σε άρθρο του “με διαλυμένα τα κλιμάκια της ΕΥΠ στην Θράκη, και με το γραφείο πολιτικών υποθέσεων στην Ξάνθη σε διακοσμητικό ρόλο πλέον, το Τουρκικό Προξενείο λειτουργεί ανενόχλητα με την Ελληνική πολιτεία να μην μπορεί σε καμιά περίπτωση να ελέγξει την κατάσταση.

Η Άγκυρα ως αιχμή του δόρατος στην Θράκη έχει τις Παράλληλες Δομές και πιο συγκεκριμένα τους ψευτομουφτήδες. Όμως από την στιγμή που τα πράγματα έχουν δρομολογηθεί στην περιοχή, με τον ίδιο τον αυριανό πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να προαναγγέλλει εκτουρκισμό όλων των μουσουλμάνων της Θράκης, οι ψευτομουφτήδες μπήκαν στον «πάγο» ειδικά μετά τις δικαστικές περιπέτειες που είχαν, και πιο συγκεκριμένα ο ψευτομουφτής Ξάνθης.”

Και συνεχίζει “Οι προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές στην Θράκη, είναι μια καλή ευκαιρία ώστε ακραίοι κύκλοι που πρόσκεινται στο Τουρκικό Προξενείο, να καταστήσουν ξανά παράγοντα εξελίξεων τον ψευτομουφτή Ξάνθης.”

Μετά τον Μανώλη Τσέπελη, ο οποίος ακόμα δεν κατάλαβε τι συμβολίζει το λογότυπο του συνδυασμού του, σειρά πήρε ο Χριστόδουλος Τοψίδης όπου με μαεστρία του την έστησε ο υποψήφιος του, και αναφερόμαστε στην φωτογραφία με τον Μουφτή και τον Πρόξενο, ήρθε και η σειρά του Σάββα Μελισσόπουλου. 

Ο υποψήφιος του Καρά Αχμέτ, επισκέφθηκε τον ψευτομουφτή Ξάνθης για να του δηλώσει την στήριξη του στο “άδικο” (αν είναι σωστή η μετάφραση που δίνουν τα social) όπως αναφέρει πρόστιμο της εφορίας.

Ιδιωτικά ο καθένας μπορεί να κάνει βλέπει όποιον θέλει και να λέει ότι θέλει, όμως, ο Καρά Αχμέτ θα είναι στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο και θα πρέπει να ξεκαθαρίσει αν είναι υπέρ των Παράλληλων Δομών του Ελληνικού κράτους

Όμως αυτός που θα πρέπει να ξεκαθαρίσει αν η παράταξη του, πέρα από τον ΣΥΡΙΖΑ, στηρίζεται από Παράλληλες Δομές και κατ επέκταση το Τουρκικό Προξενείο, είναι ο Σάββας Μελισσόπουλος

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr