Στην Ξάνθη τη Δευτέρα ο Αλκίνοος Ιωαννίδης. Συναυλία στο Υπαίθριο Δημοτικό Αμφιθέατρο

26 Αυγούστου 201315:13

Στο υπαίθριο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης εμφανίζεται τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013 ο Αλκίνοος Ιωαννίδης. Μαζί του θα είναι ο Γιώργος Καλούδης ενώ η διοργάνωση ανήκει στον Πολιτιστικό Σύλλογο «‘Απαράδεκτοι’

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ανανεωμένος απο έναν πλούσιο καλλιτεχνικά χειμώνα παρουσιάζει για αυτό το καλοκαίρι μία διαφορετική και φρέσκια παράσταση.

Παρέα με τον σταθερά μουσικό συνοδοιπόρο του, εξαίρετο τσελίστα και πολυμουσικό Γιώργο Καλούδη ετοιμάζουν ένα πολύ ξεχωριστό πρόγραμμα που δίνει έμφαση στην εσωτερική ένταση, στην ερμηνευτική λεπτομέρεια και στην ευρυχωρία της ησυχίας.

Η συνεργασία των δύο καλλιτεχνών μετρά αρκετά χρόνια. Έχοντας περάσει μέσα από διαφορετικούς ηχητικούς κόσμους, οι δύο μουσικοί συναντήθηκαν και διαμόρφωσαν μια κοινή αισθητική, με βάση την αυτοσχεδιαστική ελευθερία, τη χαρά της συνύπαρξης, την προσήλωση στην ουσία και τον σεβασμό στην απλότητα και την ευθύτητα του τραγουδιού.

Η παράσταση έχει παρουσιαστεί ήδη σε πολλές χώρες του εξωτερικού και με μεγάλη επιτυχία στο μικρό Θέατρο της Επιδαύρου τον Ιούλιο του 2012, όπου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Στην  ηχοληψία είναι ο Βαγγέλης Λάππας

Στους φωτισμούς ο Κωνσταντίνος Αλεξίου.

 

Προπώληση εισιτηρίων:
• Studio Italos – Ξάνθη

Τιμές εισιτηρίων:
12 € (τα πρώτα 300)
15 € κανονικό

Alkinoos poster xanthi

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr