Στην Ξάνθη η προετοιμασία της Εθνικής Κολύμβησης για το Ευρωπαϊκό. Ο Ξανθιώτης Κατραντζής πάει Βερολίνο !

27 Ιουλίου 201414:00

Την Ξάνθη επέλεξαν να για να κάνουν την προετοιμασία τους ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κολύμβησης δύο αθλητές της Εθνικής Ομάδας με μεγάλες ελπίδες διάκρισης. Ο χρονος Χρήστος Κατραντζής και ο Γιάννης Καρπουζλής μαζί με τον προπονητή της Εθνικής Ομάδας θα βρεθούν στην Ξάνθη από τη Δευτέρα για μερικές εβδομάδες, μέχρι και την αναχώρησή τους για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που ξεκινά στις 18 Αυγούστου στο Βερολίνο.

karouzlisΜάλιστα, ο 22χρονος Χρήστος Κατραντζής, ο οποίος θα αγωνιστεί στα 100 μέτρα ελεύθερο είναι Ξανθιώτης, πρώην αθλητής του ΚΟΞ, που αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια με την ομάδα του Ολυμπιακού. Ο επίσης 22χρονος Γιάννης Καρπουζλής αγωνίζεται στα 50 μέτρα πρόσθιο.

Προπονήσεις πρωί και βράδυ στο Κολυμβητήριο

Το πρόγραμμά τους, σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Μανώλη Φανουράκη που ενημερώθηκε σχετικά από την Ομοσπονδία Κολύμβησης, περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις στο Κολυμβητήριο, πρωί και βράδυ και μια σειρά από άλλες δραστηριότητες.

Θα είναι μια καλή ευκαιρία για τους νεαρούς κολυμβητές της Ξάνθης, να δουν από κοντά δύο αθλητές υψηλών επιδόσεων με σοβαρές ελπίδες διάκρισης, με τα ελληνικά χρώματα, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr