Στην Ξάνθη ο Αν. Υπουργός Υγείας . Υποσχέθηκε λύσεις για όλα τα προβλήματα αλλά αρνήθηκε ότι έρχονται εκλογές…

17 Οκτωβρίου 201418:02

Λύσεις σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο και οι δομές Υγείας της περιοχής υποσχέθηκε ο Αν. Υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκoς, που επισκέφηκε την Ξάνθη, στο πλαίσιο περιοδείας στη Θράκη, μετά από πρόσκληση του Διοικητή του Νοσοκομείου Ξάνθης Αθ. Πάσχου.

Κατά την άφιξή του στο Νοσοκομείο της Ξάνθης, δήλωσε στους δημοσιογράφους δήλωσε ότι στις δύο μέρες παραμονής του στην περιοχή διαπίστωσε ότι υπάρχουν καλά Νοσοκομεία με αρκετά προβλήματα, χαρακτηρίζοντας εποικοδομητική τη συνεργασία που είχε με όλους τους παράγοντες.

2014-10-17 13.46.16(1)Αναφερόμενος στο Νοσοκομείο της Ξάνθης και γενικότερα στα προβλήματα που εντοπίζονται σε διάφορες δομές, διαβεβαίωσε ότι καμία δομή δεν κινδυνεύει και ότι θα λυθούν όλα τα προβλήματα μετά τη συνεργασία με τη Διοίκηση και το Νοσοκομείο. Στη διάρκεια της σύσκεψης, που κράτησε 2,5 ώρες και στην οποία παρέστη ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Σαλτούρος, συμμετείχαν οι τομέαρχες και οι διευθυντές των κλινικών.

Υποσχέχθηκε λύσεις σε όλα τα προβλήματα

2014-10-17 13.35.38Διαβεβαίωσε ότι θα λύσει τα προβλήματα με την Καρδιολογική, τη Νευρολογική και την Ψυχιατρική Κλινική ενώ υποσχέθηκε ικανοποιητικό αριθμό γιατρών ειδικοτήτων που ζητά το Νοσοκομείο.

Πάντως, παρόλη την μεγαλοθυμία για να επιλυθούν όλα τα χρονίζοντα προβλήματα του Νοσοκομείου, ο Αν. Υπουργός διαβεβαίωσε ότι η επίσκεψη δεν έχει προεκλογικό χαρακτήρα και ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2016, καθώς μέχρι τότε θεωρεί ότι θα έχει εξασφαλιστεί προεδρική πλειοψηφία.

Έστησε “καρτέρι” ο Μητροπολίτης για την Καρδιολογική !

2014-10-17 13.42.46(1)Πριν την άφιξη του Υπουργού και εκτός προγράμματος έφτασε στο Νοσοκομείο ο Μητροπολίτης Ξάνθης Παντελεήμων. Περιμένε στο γραφείο του Διοικητή τον Υπουργό προκειμένου να του μεταφέρει τα πολλά παράπονα και αιτήματα των Ξανθιωτών για να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία της Καρδιολογικής Κλινικής. Εισέπραξε θετικές απαντήσεις από τον Υπουργό και αποχώρσε, ικανοποιημένος !

Ικανοποίηση Πάσχου από τα αποτελέσματα της επίσκεψης

2014-10-17 13.35.51Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αθανάσιος Πάσχουν από τα αποτελέσματα της συνάντησης  και των δεσμεύσεων του Λ. Γρηγοράκου:  «Ο Υπουργός δεσμεύτηκε ότι θα λύσει τα προβλήματα, τα οποία έχει αντιληφθεί» δήλωσε μετά τη σύσκεψη ο Διοικητής λέγοντας ότι η ικανοποίησή του πηγάζει τόσο από την κατανόηση των προβλημάτων όσο και από τις υποσχέσεις που έδωσε ο Λ. Γρηγοράκος.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr