Στην Ξάνθη ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στην ΑΜΘ»

10 Μαρτίου 201400:10

Δηλώσεις από την Ξάνθη έκανε ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας, μετά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την Περιφέρεια, που έγινε στην Κομοτηνή. Στο περιθώριο της παρουσίας του στην κηδεία της μητέρας του Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ο  Δημήτρης Βίτσας δήλωσε ότι το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογική μάχη είναι «3 κάλπες – 1 επιλογή» με στόχο να σταματήσει η ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα.  Περιέγραψε με τα πιο μελανά χρώματα την κατάσταση στη χώρα και έκανε λόγο για ανάγκη να πάψει η καταστροφή.

«Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στην ΑΜΘ»

Στην Περιφέρεια ΑΜΘ ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει ριζοσπαστικά σχήματα, όπως αυτό που έχε ως επικεφαλής τον Κώστα Μορφίδη και υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης τη Βάσω Αγοραστού, χαρακτηρίζοντας ήδη πετυχημένο το συνδυασμό, προσθέτοντας ότι «μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω.»

Οι κοινωνικές ανάγκες και η αναπτυξιακή ανασυγκρότηση της Περιφέρειας βρίσκονται στο επίκεντρο για το Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ ενώ αναφέρθηκε στις θέσεις που ανέπτυξε κατά την παρουσίαση του Ψηφοδελτίου ο Κώστας Μορφίδης, για το χρυσό, τον τουρισμό. Η Περιφέρεια ΑΜΘ έχει να δώσει\ πολλά και τις έχουν κλαπεί πολλά, είπε ο Γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑπου κατέληξε ότι οι πολίτες «θέλουν τις ζωές τους πίσω»

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr