Στην Ξάνθη ο Γιάννης Μηλιός του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή. Εξορμήσεις, δηλώσεις, παρουσίαση βιβλίου

17 Μαρτίου 201409:12

Στην Ξάνθη βρέθηκε την Κυριακή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος του οικονομικού επιτελείου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιάννης Μηλιός, ο οποίος το βράδυ παρουσίασε το βιβλίο του στο ξενοδοχείο Ξανθίππειο.

Το πρωί βρέθηκε στο Πόρτο Λάγος του Δήμου Αβδήρων, συνοδευόμενος από τα στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής, την υπ. Αντιπεριφερειάρχη Βάσω Αγοραστού, τον υπ. Δήμαρχο Αβδήρων Νίκο Καλιαμπάκα, τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Γιώργος Καφούτη και Γιώργο Παπαθανασίου κ.α.

DSC09141Στις δηλώσεις που έκανε για το xanthileft ανέφερε ότι υπάρχει προφανής επιθυμία του κόσμου για μια διαφορετική πολιτική που θα αναφέρεται στις κοινωνικές ανάγκες, μια κυβέρνηση που θα εκπροσωπεί τους αδύνατους και θα καταμερίσει τα βάρη εκεί που πρέπει. “Ελπίζουμε ότι θα σταματήσει η καταπάτηση της δημοκρατίας και μια διαφορετική πολιτική. Αυτή η ψήφος στις τριπλές εκλογές πρέπει να δώσει το μήνυμα ότι πρέπει να φύγουν, να γλιτώσουμε από τις πολιτικές λιτότητας, που είναι ίδια, είτε ονομάζεται μνημόνιο, είτε οτιδήποτε άλλο.” είπε και επανέλαβε, μεταξύ άλλων,  το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ “τρεις κάλπες, μία επιλογή”

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr