Στην Ξάνθη ο Φ. Φραγκούλης. Παρουσιάστηκε το βιβλίο του στο Αμφιθέατρο

5 Ιανουαρίου 201416:22

Παρουσία του Μητροπολίτη, του Αντιδημάρχου Δ. Μπένη, του Στρατηγού Διοικητή του Δ’ΣΣ Χ. Χαλκίδη, αρκετών ιερέων, αξιωματικών εν ενεργεία και αποστράτων και πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην Ξάνθη η παρουσίαση του βιβλίου του επίτιμου Αρχηγού ΓΕΣ Φράγκου Φραγκούλη «Ποια Τουρκία, ποιοι Τούρκοι»

Την εκδήλωση διοργάνωσε το Παράρτημα Ξάνθης της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών ενώ τον συγγραφέα προλόγισαν ο Καθηγητής Δασολογίας του ΑΠΘ, Π. Εσκίογλου και ο Κοινωνιολόγος Φ. Μαλκίδης ενώ συντόνισε ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ Ξάνθης Γιώργος Γεωργιάδης.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης τραγούδησε η χωρωδία του Συλλόγου Ποντίων Ξάνθης ενώ ακολούθησε ομιλία του συγγραφέα με θέμα «Θράκη-Πόντος», παράλληλα με την προβολή αποσπασμάτων από ντοκιμαντέρ για τους κρυπτοχριστιανούς στη σημερινό Πόντο.

Ο συγγραφέας, μιλώντας προς το κοινό, αναφέρθηκε στα εθνικά θέματα, τις σχέσεις με τη γείτονα, υποστηρίζοντας ότι η Ελλάδα είναι φιλική απέναντι στη γείτονα αλλά η Τουρκία – στην οποία αναφέρθηκε επί μακρό όπως και το περιεχόμενο του βιβλίου- δεν επιθυμεί την καλή γειτονία.3(21) 7(5) 6(7) 5(6)

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr