Στην Ξάνθη η κοπή της πίτας των Προσκόπων της Αν. Μακεδονίας-Θράκης. Κατάμεστη η αίθουσα

2 Φεβρουαρίου 201421:00

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σε μια κατάμεστη αίθουσα την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου η κοπή της πίτα των Προσκόπων της Εφορείας Περιοχής Προσκόπων Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης κ.Παντελεήμων, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης κ. Δημαρχόπουλος, ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Ξάνθης Χρήστος Πούλιος, ο επικεφαλής της ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Ξάνθης Ν. Ανταμπούφης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ  Μ. Τσέπελης, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι,  αντιπροσωπεία του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, ο Έφορος Περιοχής ΑΜΘ κ.Καβούκης, οι Περιφερειακοί Έφοροι των Νομών Έβρου κ.Μεταξούδης, Ροδόπης κ.Παπακωνσταντίνου, Ξάνθης κ. Στόικος, Καβάλας κ. Μεγγίδης, και Δράμας κ.Γρηγοριάδης, Μέλη των Επιτροπών Κοινονικής Συμπαράστασης, γονείς Προσκόπων και Παλαιοί Πρόσκοποι.

Ο  Αρχιμανδρίτης π. Άνθιμος ευλόγησε την πίτα των Προσκόπων και των Παλαιών Προσκόπων. Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός του Εφόρου Περιοχής Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης και η κοπή της πίτας του ενεργού Προσκοπισμού από τον κ.Καβούκη και των Παλαιών Προσκόπων από τον Πρόεδρος της Ενώσεως κ.Φωτιάδη. Στη συνέχεια με προβολή φωτογραφιών έγινε ο απολογισμός δράσεων του 2013 της Περιοχής ΑΜΘ.

DSCN0197Ξεχωριστή στιγμή στην εκδήλωση ήταν οι απονομές του Μεταλλίου Μακράς Ευδόκιμου Υπηρεσίας  από το Διοικητικό Συμβούλιο του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων στους Βαθμοφόρους κ. Σωτήριο Στόικο, κ. Δημήτριο Ναλμπάντη και κ. Δημήτριο Ανθόπουλο και του Μεταλλίου Ευδόκιμου Υπηρεσίας στους Βαθμοφόρους κ. Φανή Καραλούδα, κ. Πετρινή Χατζηευφραιμίδου, κ. Τσίγγα Κλαίρη, κ.Σοφία Γούναρη και την κ. Τσίγγα Χαρά.

Ακολούθησε μικρή δεξίωση όπου Παλαιοί και  Ενεργοί Πρόσκοποι αντάλλαξαν ευχές ενώ στον τυχερό της πίτας κ. Μπρίκα δόθηκε αναμνηστική πλακέτα ως ενθύμιο.

 

 DSCN0177 DSCN0185 DSCN0190 DSCN0197

 

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr