Στην Ξάνθη η καμπάνια «με ποδήλατο στη δουλειά»

29 Ιανουαρίου 201711:16

Ξεκίνησε η καμπάνια «με ποδήλατο στη δουλειά» η οποία έχει στόχο να παροτρύνει τους Ξανθιώτες να αλλάξουν την ποιότητα της ζωής τους και να κάνουν την πόλη τους πιο φιλική και υγιή για όλους.

Η καμπάνια θα διαρκέσει μία εβδομάδα 3-9 Απριλίου και διοργανώνεται για 1η πρώτη χρονιά στη Ξάνθη. Ο ποδηλατικός σύλλογος Ξάνθης «Ο ΠΗΓΑΣΟΣ», που το διοργανώνει, καλεί εργαζόμενους και επιχειρήσεις να συμμετέχουν σε έναν φιλικό διαγωνισμό με στόχο την προώθηση του ποδηλάτου ως εναλλακτικού μέσου μετακίνησης στην πόλη.

Η καμπάνια δεν απευθύνεται μόνο στους εργαζόμενους αλλά και στους εργοδότες, καθώς τους προτρέπει να δώσουν κίνητρα στο προσωπικό τους για να χρησιμοποιούν το ποδήλατο. Η συμμετοχή άλλωστε στον διαγωνισμό αποτελεί κι ένα σημαντικό μέσο προβολής των επιχειρήσεων που συμμετέχουν.

Είτε δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό είτε όχι πάντως, η εκστρατεία «Με ποδήλατο στη δουλειά» είναι μία καλή ευκαιρία να σκεφτείτε ότι μπορείτε να ξεκινήσετε να πηγαίνετε με το ποδήλατο στην εργασία σας!

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr