Στην Θράκη Το Ποτάμι και ο Σταύρος Θεοδωράκης

3 Ιανουαρίου 201504:37

Την Κυριακή 4 Ιανουαρίου, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης θα βρεθεί στην Θράκη όπου θα δώσει συνέντευξη Τύπου στη 1.30 μ.μ., στο Επιμελητήριο Έβρου (Αλεξανδρούπολη, Λεωφόρος Δημοκρατίας 307 – 3ος όροφος).

Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα αναλύσει τo κυβερνητικό πρόγραμμα του Ποταμιού που παρουσίασε στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στις 30 Δεκεμβρίου και θα απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Σημειώνουμε ότι η συνέντευξη τύπου στην Αλεξανδρούπολη είναι η πρώτη μια σειράς συνεντεύξεων τύπου που θα παραχωρήσει ο επικεφαλής του Ποταμιού στις 13 περιφέρειες της χώρας.

Ροδόπη & Ξάνθη
Στην συνέχεια στις 3.30 μ.μ. θα υπάρξει γεύμα με εθελοντές & φίλους του Ποταμιού Ροδόπης σε εστιατόριο της Κομοτηνής (Fabrica Αδριανουπόλεως 4, Δίπλα στο Δημαρχείο Κομοτηνής).
Το απόγευμα στις 5.45 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εθελοντών & φίλων του Ποταμιού σε καφέ της Ξάνθης (Cafe La Mariposa πεζόδρομος Βασ. Γεωργίου Ξάνθη)

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr